Mailakirppis. Kierrätystä ja säästöä.

29.11.2022

Laadukas sulkapallomaila kestää usein hyvässä iskussa kauemmin, kuin pelaajalla riittää mailalle käyttöä. Usein pelaajat kaipaavat vaihtelua ja uutta särmää peliinsä, ja yksi keino tähän on vaihtaa pelivälinettä. Vanha maila jää tällöin kassin perukoille, mikäli pelivälineelle ei ole kotona muita käyttäjiä.

Tätä silmällä pitäen olemme jo vuosia sitten aloittaneet, tälläkin hetkellä toimivan, mailakirppiksemme. Pelaajat voivat antaa entisen/entiset mailansa vaihdossa siirtyessään käyttämään APACS-mailojamme. On tapauksia, joissa maila myös päätyy kirpparillemme vaihdossa toiseen kirppismailaan.

Luonnollisesti tarkistamme meille tulevat vaihdokit huolellisesti ja useimmiten uudelleenjännitämme ne. Voit aina tilata käytetyn mailan myös uudelleenjännitettynä juuri SINUN toivettesi mukaisesti.

Olemme joutuneet rajaamaan muutamien merkkien osalta vaihtomailaksi kelpuuttamisen vain merkin kalleimpiin malleihin ja muutamia merkkejä emme ota ollenkaan vaihdossa. Kysyntä on tässä ohjaavana tekijänä.

Käytetty maila on ekologinen ja järkevä valinta. Kirppiksemme mailakattaus on aina ajan tasalla ja vaihtuvuus melkoinen. Tervetuloa ostoksille!

Löydät mailakirppiksemme sivuiltamme. www.apacsfinland.com

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita