BLOGI

Ostin kalliin, jäykän huippumailan, haluan siihen kestävät harrastajajänteet 8 kg, koska haluan niiden kestävän kauan. Järki-investointi?

Nelinpeli erottuu kaksinpelistä kuin yö päivästä, vaikka laji ja välineet ovatkin täysin samat.

Kun harrastelijapelaaja asettuu syöttämään, on hänen asentonsa enemmän tai vähemmän kumara. Teknisesti tämä tekee syötöstä hyvin epävarman, syöttö lähtee tällöin todennäköisesti merkittävästi liian alhaalta. Vartaloa ei tällöin saa mukaan suoritukseen vaan syöttö tehdään silloin pelkällä kädellä. Vartalon pitäminen suorana on ehdoton edellytys...

Ihminen, joka etsii urheiluharrastusta, pohtii lajin olemusta ja sen tarjoamia asioita yleensä omien tietojensa ja käsitystensä pohjalta. Seuraavassa tutkittua ja koettua tietoa sulkapallosta:

Voittaminen on keskimäärin hauskempaa, kuin häviäminen." Tämä valmentajavitsi kiteyttää jokaisen vähänkin pelaamisen vakavasti ottavan tuntoja pelin jälkeen. Harva kuitenkaan on valmis tekemään muuta, kuin toivomaan parempaa. Mutta entä jos tekisitkin näin...

Laadukas sulkapallomaila kestää usein hyvässä iskussa kauemmin, kuin pelaajalla riittää mailalle käyttöä. Usein pelaajat kaipaavat vaihtelua ja uutta särmää peliinsä, ja yksi keino tähän on vaihtaa pelivälinettä. Vanha maila jää tällöin kassin perukoille, mikäli pelivälineelle ei ole kotona muita käyttäjiä.

Liian usein näkee pelaajan pelaavan huonokuntoisella gripillä, vaikka jänteet ja muu on tarkkaan harkittua ja priimaa. Pelaajat uskottelevat toisinaan itselleen, että grippi on muotoutunut heille sopivaksi. Tosiasia kuitenkin on, että uusi hyvä pitävä grippi on merkittävästi peliä parantava tekijä.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita